Når du bor på et hotel, er der en række måder, hvorpå du kan gøre dit ophold mere bæredygtigt.

Her er 5 tips til at gøre dit hotelophold mere bæredygtigt: 

1. Medbring dine egne toiletartikler

Når du pakker din kuffert til din rejse, skal du sørge for at medbringe toiletartikler i rejsestørrelse, så du ikke behøver at bruge hotellets. Hotellets toiletartikler kommer ofte i plastikflasker, hvilket kan skabe en masse affald. 

2. Brug en genanvendelig vandflaske

Tag en genbrugsvandflaske med i tasken, inden du tager af sted på rejsen, så du kan undgå at bruge de engangsplastikvandflasker, som hotellet stiller til rådighed. 

3. Vælg at genbruge dine håndklæder

Hvis du hænger dine håndklæder op, når du har brugt dem, ved rengøringspersonalet, at du ønsker at genbruge dem. På den måde behøver du ikke at have nye håndklæder hver dag, hvilket sparer meget energi, da de ikke bliver sendt til rensning hos et rengøringsfirma.

4. Lad være med at bestille roomservice

Room service kommer ofte med en masse emballageaffald. Hvis du kan undgå det, så vælg at spise ude eller bestil fra en restaurant, der leverer uden al den unødvendige emballage. Generelt er det en god idé at bruge så lidt engangsplast som overhovedet muligt i sin hverdag. Plastikaffald er en af de allerstørste klima syndere.

5. Sluk lys og elektronik, når du forlader værelset

Vær med til at spare energi ved at sørge for, at alt lys og elektronik er slukket, når du forlader værelset for dagen. Nu om dage bruger mange hoteller et system hvor man skal sætte sit nøglekort i en boks, for at tænde for energi på sit hotelværelset. Men hvis dit hotel ikke anvender sådan et system, er det ekstra vigtigt du selv husker at slukke for alt energi, når du ikke er på værelset.

Ved at følge disse 5 tips kan du være med til at gøre dit hotelophold mere bæredygtigt! Små ændringer som disse kan tilsammen gøre en stor forskel for miljøet. Desuden er bæredygtig turisme noget, som flere og flere rejsende er interesseret i, så ved at gøre dit hotelophold mere bæredygtigt er du også på forkant med udviklingen.

Hvis du vil læse flere gode råd om bæredygtige rejser så besøg travelgreen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *