Sommeren nærmer sig, og med corona hængende over hovedet, har det været svært at planlægge ferien. Man har måske været nervøs for at man ikke ville kunne komme afsted, eller har bare ville undgå alle de turister som nok kommer strømmende til charter-landende, hvis tingene åbnede op. Men det betyder heldigvis ikke at man ikke kan finde på sjove, spændende og flotte ting alligevel. Du behøves ikke meget mere end dig selv og din cykel, så kan du hurtigt komme rundt og få en dejlig ferie ud af det.

 

Rejs Danmark rundt

Danskere har tit travlt med at skulle ud i den store hvide verden, og det er da også fantastisk at rejse. Men Danmark selv har også meget at byde på, og man kan hurtigt finde flot natur og fantastiske steder rundt omkring i landet. Hvis man ikke skal over landegrænser, kan en genial måde at rejse rundt på, være på cykel. Her kan du selv bestemme tempoet og destinationerne, og du kan tage af sted selv eller med familie og venner. Det gode ved at rejse ved cykel er, at hvis man ser et smukt sted, som man gerne vil undersøge nærmere, så er der ingen der stopper dig. Du kan gøre lige hvad du vil, og i dit helt eget tempo. Der er masser af smukke steder at tage på opdagelse i Danmark, og det er bare om at komme afsted!

 

Hav din bedsteven med

Har du en hund derhjemme, kan det godt være svært at planlægge en ferie. De kan selvfølgelig ikke være alene hjemme i lang tid ad gangen, og det kan både være svært at få dem passet og at undvære dem i så lang tid ad gangen. Hvis du tager på cykelferie, er dette dog slet ikke et problem. Alt efter hundens størrelse, kan en cykelkurv til hund være en genial løsning. Der findes et stort udvalg af kurve, som sikrer din og hundens sikkerhed og komfort, så du kan have din bedsteven med på ferie. Den vel helt sikkert også nyde godt af både at få noget kvalitets tid med dig, og at få lov at komme med ud i naturen, så den kan få lov at løbe rundt. Så hvis du gerne vil på ferie, men gerne vil være på den sikre side omkring corona, så kan en cykelferie være den perfekte løsning. Her kan du få lov til at komme på et ægte eventyr, med din hund ved din side.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *