Den 31-årige englænder har pæn succes i sin nuværende klub Atletico Madrid. Men vinteren transfervindue er ikke langt ude fremtiden og rygterne om forestående transfers svirrer allerede. En af dem, der nævnes i medierne i den forbindelse, er den engelske højreback, der er på kontrakt i det spanske.

Succes i Atletico Madrid

Kieron Trippier er på tredje sæson del af et Atletico Madrid-hold i sportslig medvind. I sidste sæson lykkedes det at vinde La Liga foran blandt andet storebror Real Madrid, og selvom der på nuværende tidspunkt er fem point op til førstepladsen, indtager klubben dog en fjerdeplads, der giver adgang til næste års Champions League. I den store europæiske klubturnering har resultaterne været noget blandede i år, men det er stadig muligt for holdet at komme videre til knock out-fasen.

For tiden ude med skade

Kieron Trippier har i den indeværende sæson spillet 13 kampe for Madrid-klubben i La Liga samt 3 i Champions League, men er for tiden tvunget til at side ude på grund af en skade. I 3-3 kampen ude mod Valencia den 7. november måtte manager Diego Simeone tage englænderen ud tidligt på grund af en skulderskade. Det har vist sig at være en kraftig forstuvning, der kræver nogen tids genoptræning og fysioterapi.

Vil gerne hjem til Premier League

Trippier meldte ud i et interview tidligere på efteråret, at han gerne vil retur til sit hjemland. Han føler, at han har opnået det han kom for i Atletico Madrid. I sommerens transfervindue blev han nævnt i forbindelse med Manchester United på rygtebørsen. Det rygter lever stadig frem mod det kommende vindue, og Manchester-klubben kunne nok have behov for en eller anden form for handling med tanke på en skuffende sæsonstart. Også Newcastle skulle være interesseret, men Trippier skulle efter sigende foretrække et skifte til de røde. 

Fortid i Burnley og Tottenham

Efter at have spillet sin ungdomstid i Manchester City kom Trippier i 2011 til Burnley – i første omgang på en lejekontrakt, men den blev omsat til et fast ophold, der varede frem til 2015. Derefter rykkede han til Tottenham, hvor han spillede frem til 2019, hvor turen gik mod det spanske. Han kender altså Premier League særdeles udmærket – og Premier League klubberne har tydeligvis heller ikke glemt ham.

Kilde: Sport Fokus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *