Den danske virksomhed Logos Consult har igennem mange år beskæftiget sig med ERP løsninger. Det er løsninger, der alle er udviklet til virksomheder indenfor forskellige brancher. Fælles for disse løsninger er, at de er baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central, og at løsningerne bidrager til at medarbejdere kan arbejde nemmere og hurtigere ved hjælp af Microsoft programmet.

Logos Consult har eksisteret siden 1997, og har altid haft fokus på ERP løsninger. Her er det vigtigt for virksomheden at levere kvalitetsløsninger samt løsninger, der nemt kan vedligeholdes og opdateres til nye versioner.

Logos Consult har udviklere og konsulenter ansat med stor erfaring indenfor Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV, som er de tidligere versioner af programmet. Her arbejder teamet dagligt på at implementere og supportere programmet. De ansatte arbejder i teams om at opgradere eller implementere Business Central hos kunderne, og sørger for at installere og tilrette programmet, ved behov, for kunden. Efterfølgende vælger flere kunder at tegne et opdateringsabonnement, så deres ERP løsning løbende bliver vedligeholdt og opdateret efter aftale med teamet hos Logos Consult.

Virksomheden har siden det stort set blev etableret skrevet lærebøger til Business Central. Her er det virksomhedens konsulenter, der skriver bøgerne baseret på fiktive regnskaber. Bøgerne kan købes på Logos Consults hjemmeside, og de bliver desuden anvendt på de kurser, som Logos Consult afholder. Her kan man tilmelde sig, også selvom man ikke er kunde hos virksomheden, og få undervisning i Business Central programmet. Det er Logos Consults erfarne konsulenter, der underviser på kurserne, og gennemgår udvalgt funktionalitet i programmet. Man kan først vælge kurset Introduktion og Overblik, hvor man får gennemgået, hvordan programmet virker helt overordnet og hvordan man navigerer i programmet. Flere vælger også at få undervisning i økonomistyring, hvor det igen er en af virksomhedens erfarne konsulenter, der gennemgår kontoplanen, bogføring, dimensioner, bankkontoafstemning mv. Desuden kan man også få undervisning i salg og køb i programmet.

Igennem tiden har Logos Consult leveret mere end 1000 løsninger baseret på Dynamics NAV og Business Central. Det er løsninger primært til danske mellemstore og store virksomheder. Logos Consult er en af de få i ERP branchen, som har valgt at specialisere sig i kun et ERP produkt – nemlig Business Central. Der findes flere ERP programmer i branchen, og også andre ERP partnere, som kan levere andre ERP programmer, men hos Logos Consult har man valgt at specialisere sig i ét program. Hermed er man heller ikke i tvivl om at få et team af Business Central specialister, når man indgår samarbejde med Logos Consult.

Er du interesseret i at arbejde som konsulent på Business Central projekter, så skal du opsøge Logos Consult. Virksomheden søger løbende nye ansatte, der har viden om ERP og som vil fortsætte sin karriere som specialiseret ERP konsulent hos Logos Consult.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *