Har du en dejlig partner, som klarer et suverænt job i sengen, men er det alligevel svært for dig at få vilde orgasmer? Måske skal i have fat i noget sexlegetøj. Og måske skal i have fat i en g-punkts vibrator.

Selvtillid er vigtigt

Det kan godt gå ud over ens selvtillid som kvinde, når ens krop ikke reagerer eller opfører sig helt sådan som man vil have den til. Selvom man har nok så nydefulde seancer med kæresten i sengen, så kan det nogle gange bare være lidt sværre for kvinden at komme. Det er skam ganske naturligt.

En kvindes kønsorganer er en smule mere kompliceret sammensat end en mands og derfor opnås hendes nydelse også på en anden måde end mandens.

Mangel på orgasme kan selvfølgelig skyldes mange forskellige ting men nogle gange handler det simpelthen om, at man ikke får trykket på de rette steder. En g-punkts virbrator kan være med til at løse det problem. Men en sådan virbrator kan man netop nå det hemmelig sted inden i kvinden, som ofte sender kvinden over kanten, hvis det blot bliver stimuleret rigtigt.

En g-punkts vibrator kan samtidig være med lidt til at tage noget af presset fra din partner – især hvis dette er en mand. Måske har han selv gået og døjet med lidt dårlig selvtillid, fordi han ikke har kunnet tilfredsstille sin kvinde ordentligt.

Det er der selvfølgelig ingen grund til at han skal have. Men en mand kan ofte komme til at føle, at det er hans job at sørge for, at kvinden er fuldt ud tilfredsstillet.

Med en g-punkts vibrator kan det tage noget af det unødvendige pres fra jeres parforhold, så i kan vænne tilbage til at nyde hinanden uden større problemer. 

Gode sexoplevelser

Sexlegetøj generelt er en god måde hvorpå man kan få mere spænding i parforholdet på. Legetøj kan for nogle godt virke som et forstyrrende element til at starte med eller noget direkte skræmmende.

Men hvis man tillader sig selv at have det sjovt med sit nye legetøj, så kan give til helt fantastiske sexoplevelser sammen som par.

Nyt sexlegetøj kan være til at udfordre parret på en god måde og de har mulighed for at udforske hinanden og deres egne kroppe på en hel anden måde, end de har kunnet får.

Køb et sexlegetøj hjem og prøv det af sammen med din partner – i kan eventuelt starte med et simpelt legetøj til at starte med, hvis det stadig virker lidt mærkeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *