Annoncørbetalt indhold

Når jagten går ind på de gode priser, findes der mange værktøjer som kan lette arbejdet. Et ofte brugt værktøj er Pricerunner, som modtager enormt meget trafik for at kunne tilfredsstille forbrugernes tørst efter de bedste priser. Hos Pricerunner er det oftest produkter der sammenlignes på tværs af domæner, produkterne tæller alt fra vaskemaskiner til mobiltelefoner. Hvis du er på jagt efter at sammenligne priser på mobilabonnementer, er Pricerunner ikke den rigtige side. Her er det hjemmesider såsom:

  • Samlino.dk

Hjemmesiden er Danmarks største portal for at sammenligne priser, hvor de tilbyder neutral, hurtig og gratis mulighed for at finde et mobilabonnement der enten er: billigst, bedst eller måske det med flest fordele.

  • Mobilabonnement.dk

Denne hjemmeside er specialiseret i kun at sammenligne priser for mobilabonnementer, hvor du får mulighed for at sammenligne priser fra de mest populære mobilselskaber.

Ved at gøre brug af disse sammenligningssider gør du dig selv en stor tjeneste, da de gør alt det tidskrævende arbejde for dig.

 

Hvad koster et mobilabonnement

Et mobilabonnement kan ligge i flere forskellige prisklasser, alt efter hvilket selskab der udbyder og hvad for nogle fordele der findes i de enkelte abonnementer. Mange abonnementer har de helt basic features såsom data, telefoni, sms og mms men hos nogle selskaber er det muligt at få del i deres egne musiktjenester. Både Yousee og Telmore har eksempelvis deres egne musiktjenester, hvor man kan få adgang til flere tusinde numre.

Et mobilabonnement pris er som regel afhængig af hvor meget der er med i abonnementet, ment på den måde jo mere data, telefoni eller sms jo dyrere bliver det. De fleste abonnementer har dog ubegrænset sms og taletids forbrug, så det er ofte datamængden der bestemmer, hvor dyrt abonnementet skal være.

 

Duka priser

Duka er et prisvindende teleselskab, der tilbyder mobilabonnementer til alle slags behov, uanset hvilket prisklasse du leder efter. Duka har 2 år i træk vundet “bedst i test” for deres dukaTALE mobilabonnementer, se priser her.

Duka har abonnementer der indeholder:

  • 5 timers tale og 5 gb data til 59 kr. pr. mdr.
  • 15 gb data og fri tale til 99 kr. pr. mdr.
  • 25 gb data og fri tale til 119 kr. pr. mdr.
  • 60 gb data og fri tale til 149 kr. pr. mdr.
  • 1000 gb data og fri tale til 179 kr. pr. mdr.

Fælles for alle abonnementerne er at der ikke er nogen binding eller gebyrer, du får del i nordens stærkeste netværk, da Duka gør brug af telenors netværk der dækker over 99% af danskerne. Udover alt dette får du også del i Danmarks bedste kundeservice, de sidder nemlig altid klar til at hjælpe dig med de problemer eller spørgsmål du eventuelt måtte have. Hvis du udnytter Dukas mobilabonnementer får du Danmarks bedste pris, få de bedste priser på mobilabonnementer her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *