At være i en hverdag, hvor man holder sig aktiv og sund, er et godt sted at være. Men lige det med at få bevæget sig nok til hverdag er noget, som er ret svært for mange. For det skal jo helst også være nogenlunde sjovt og rart at få mere bevægelse i hverdagen. Så det gælder faktisk om at finde en måde at være aktiv på, som passer perfekt til det temperament, man har. Det kommer der lidt inspiration til herunder.

Hold det simpelt: Gå en lang tur hver dag

Hvis man er en af de personer, som gerne vil ud og bevæge sig, men hvor det virker ret urealistisk, at man rent faktisk kan begynde at løbe, træne og den slags, så skal man måske bare holde det helt simpelt og gå sig en dejlig lang tur hver eneste dag. Det skal selvfølgelig ikke være den slags gåtur, hvor man går langsomt og rigtig slapper af – nej, det må gerne foregå i et nogenlunde raskt tempo, så man godt kan mærke, at det gør noget godt for kroppen. Der er eksempelvis mange, der er hoppet med på bølgen med at gå 10.000 skridt om dagen, så det er i hvert fald et godt sted at starte, hvis man gerne vil i gang med at dyrke motion.

Start i fitnesscenteret med en ven

Hvis man gerne vil have det lidt sjovt med at holde sig aktiv til hverdag, så kan man eventuelt starte i træningscenteret sammen med en god ven. Så kan man sørge for, at man et par gange om ugen træner sammen – eller man kan måske endda melde sig på nogle hold sammen, så man er endnu flere, der træner sammen. For mange kan det nemlig også give noget mere motivation, hvis man træner sammen med andre mennesker – og for andre kan det selvfølgelig være det helt omvendte, der motiverer bedst.

Løb er givende for mange

Hvis man dog derimod er typen, som nok har det bedst med at træne alene, så er løb faktisk noget, som rigtig mange nyder meget. Det foregår for det meste på egen hånd, fordi det også kan være svært at finde nogen, som løber i det samme tempo, som man selv gør. Men ellers er løb faktisk en rigtig god måde at dyrke motion på, fordi det ikke kræver så meget mere end et par løbesko – ellers kan man løbe hvor som helst. Og rigtig mange bliver nærmest afhængige af at løbe, når de først er kommet godt i gang.

Find inspiration til andre måder at holde sig aktiv på

Hvis disse tips ikke helt rammer i forhold til, hvordan du gerne vil holde dig aktiv, så er der heldigvis også mange andre bud. Det er altså bare med at opsøge inspiration til træning og motion på forskellige blogs eller sociale medier – det kunne eksempelvis være en side som nysport, der giver dig inspiration og motivation til at komme i gang med at træne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *