Vil du gerne pifte nyt liv i dit forhold, så gør det med noget frækt lingeri

Mænd er visuelle væsner, det gælder specielt når det kommer til deres sexliv. De spiser bogstavelig talt med øjet, specielt når der skal hygges. 

Så er der nogle som vil påstå “sådan noget undertøj siger ikke min mand det store”. Du kan dog være sikker på det ikke kunne være mere forkert. Der er lavet adskillige forsøg med mænd der netop har sagt sådan. Resultatet er altid det samme, de elsker det. Grunden til han siger som han gør, er nok at du på et tidspunkt har givet udtryk for at det ikke helt var noget du gad tage på. Her sørger han så bare for at respektere dette. 

Mænd elsker når du gør noget ud af dig selv

Der findes stort set ikke nogen mænd der ikke elsker hvis du gør noget ud af dig selv. Det kan være den lille korte sommerkjole, det kan være den stramme lille sorte, men i allerhøjeste grad dit undertøj. Nogle elsker de selvsiddende strømper, andre elsker vinylbeklædning og lidt mere fetish inspireret beklædning. Uanset om det dog er frækt lingeri eller fetish lingeri så er der noget der tænder ham mere end normalt. 

Laver du lidt “dress up” for ham ind imellem, så kan du være sikker på han bliver langt mere aktiv og at du kommer til at nyde dit sexliv ret så meget mere. Det kan også føre til at han begynder at købe undertøj til dig. Det han gerne vil se dig i, han finder jo pludselig ud af at du gerne vil gå i det. Det bliver lidt som at få en “kid in the candystore”. Du kan vikle ham om fingeren med valget af det du tager på, og hvilken kvinde vil ikke gerne kunne det. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *