Bitcoin er verdens første kryptovaluta. Den kom frem i 2009, og derfor var det den første banebrydende digitale mønt, som ikke trykkes i fysisk form. Fx kom Ethereum først omkring seks år senere i juli 2015. Dogecoin blev. Lanceret i december i 2013, og det var altså også fire år efter Bitcoin. Litecoin kom frem helt tilbage i 2011, men alligevel fik Bitcoin en forspring på to år. Det vil sige at Bitcoin havde nærmest to år alene i rampelyset. Måske var der andre kryptovalutaer, men ingen som tiltrækker lige så mange overskrifter som den. Hvordan kan det være? Det kigger vi på nedenfor.

De mange investorer i Bitcoin

Måske blev Bitcoin mest skabt som et nyt betalingsmiddel, men det blev hurtigt til en investeringsmulighed. Sådan ser mange personer i hvert fald på det. Her er det vigtigt at bemærke at vi hverken siger om det er en god ide eller en dårlig ide at investere i Bitcoin, blot at mange personer vælger at gøre det.

Der er mange mænd og kvinder i hele verden, som køber Bitcoin som en investering. Det gør de typisk fordi de forventer at den vil stige på et senere tidspunkt. Køb Bitcoin i dag, og håb på at dens værdi vil stige. Her handler det naturligvis igen om meget mere end blot at håbe, men også at analysere hvordan du tror sandsynlighederne ser ud. Fx har JP Morgan i USA analyseret sig frem til at Bitcoin potentielt kan nå op på en værdi på over 100.000 dollars per styk i fremtiden.

De mange overskrifter

Der bliver konstant skrevet om Bitcoin i medierne. Det kan nærmest med garanti siges at du kan læse en artikel på dansk, engelsk eller et andet sprog, som er spritny i dag og det samme gælder i morgen. Den konstante opmærksomhed på Bitcoin bidrager naturligvis til dens popularitet.

TikTok spreder Bitcoins

De sociale medier som TikTok og Instagram er med til at sprede information om Bitcoins. Nu til dags får mange folk sine nyheder på de sociale medier med indlæg i form af især videoer.

Her er der ikke overraskende mange der taler om Bitcoins, og den form for gratis markedsføring gør at denne kryptovaluta stadigvæk er den mest berømte på markedet.

De kendte taler om Bitcoins

Vi følger en smule op på det forrige punkt, men det er også vigtigt at fremhæve at det at mange kendisser på tværs af kloden taler åbent om Bitcoins, også gør at folk hører om den.

En hurtig søgning på Google på kendte skuespillere, musikere, sportsudøvere og influencere og Bitcoin vil vise dig hvordan flere berømte personer har investeret i den. Fx har Serena Williams investeret i Bitcoins, og det er med til at gøre Bitcoin mere berømt.

Her er det igen vigtigt at bemærke at du ikke blot bør følge trop på andre kendte personer, hvis du selv overvejer at investere i Bitcoins. Det er vigtigt at vurdere dine sandsynligheder for succes baseret på at bruge tid og energi på at lære om denne kryptovaluta.

Den gratis markedsføring

Mange af de forrige nævnte punkter er alle sammen knyttede til den form for gratis markedsføring, som Bitcoin konstant nyder. Derfor har mange andre kryptovalutaer svært ved at skubbe den af førstepladsen i forhold til mest omtalte digitale kryptovalutaer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *