Fordele ved justerbare ringe

 

At købe den rigtige ring kan være svært, især når det kommer til ringe. Aner du ikke hvordan du finder ud af, hvilken størrelse du har? Og orker du ikke at bruge tid og penge på at finde ud af det, bør du gå efter en justerbare ring. Måske tænker du på de små legetøjsringe, som du fik da du var mindre, og egentlig har ringen samme funktion.

Det er meget få brands der har disse designs, men flere og flere brands kaster sig ud i dette design, da der bliver mere og mere efterspørgsel på ring designet. Især kvinder der ved at de snart skal have et barn, og evt. kommer til at svulme op på grund af graviditet, er de populære. I dette tilfælde er det genialt, hvis man nemt kan justere størrelsen på sin ring, i stedet for at skulle ud og købe en helt ny.

Hvorfor bør du købe justerbare ringe

Mange vælger at købe en for står ring, blot fordi de er bange for at de lige pludselig ikke kan passe den, men dette leder ofte til dårlig bekvemmelighed, og mange ender med slet ikke at gå med ringen, da man har en følelse af at den hurtigt glider af.

Dit personlige look, og dine hverdagsoutfit indebærer, at du ved hvad der vil passe godt til dig, og at det er behageligt at have på. En justerbare ring er utrolig behagelig at have på, og selvom man måske kan frygte at den sidder ubehageligt er det tværtimod omvendt.

Hvis du elsker at gå med ringe, men ikke rigtig bærer dem, fordi du har svært ved at passe, kan du overveje at tage et kig på især Abelstedts udvalg af “justerbare ringe“.

 

Hvad er justerbare ringe

En justerbare ring er en ring med et lille mellemrum i midten, og den giver dig mulighed for er at udvide den til cirka 4 ringstørrelse større eller mindre. Hvorfor er det vigtigt at du vælger justerbare ringe? Hvis du godt kan lide at variere hvor du sætter dine ringe, er det genialt, da vi ofte har en større pegefinger en ringfinger. Er du en person der har en bred kno men en smal finger, kan det også vær smart at vælge justerbare ringe, da man glider ringen over finger knoen og derefter stramme ringen ind.

Det samme kan gøre sig gældende om sommeren, hvis dine fingre krymper og hæver grundet kulde og varme. Justerbare ringe er bare meget mere alsidige end traditionelle ringe!

Jeg håber at denne guide kunne inspirere dig til at vælge en mere alsidig ring, som ikke kun vil passe på en bestemt måde i en bestemt periode af ens liv. Elsker du at dele smykker og ringe med din søster er det en genial måde at dele ring på, hvis i ikke har samme størrelse.

Husk på at selvom det måske ikke sidder lige så pænt på undersiden af fingeren, er der ingen der kommer til at lægge mærke til det lille mellemrum på undersiden af ringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *