Hvordan virker en e-cigaret?

E-cigaretter kommer i et utal af former, farver og tekniske specifikationer som du kan se under det enkelte produkt. Fælles for alle e-cigaretter er dog at de består af følgende 3 dele:

Tank og brænder/coil: Her opfylder man væsken som opvarmes til damp. Tanken omslutter e-cigarettens coil, der fungerer som en motor. Brænderen er bygget op af en metaltråd, der danner en spiral, og rundt om er der placeret et materiale, og når brænderen danner kontakt med batteriet, ved aktivering af trykknappen, fordampes væsken som suges ind i maskinen. 

Batteri: Aktiverer brænderen så der skabes damp. Der kan vælges mellem forskellige milliampere (mAh), som har betydning for, hvor længe batteriet holder. 

Oplader: Alle startpakker inkluderer en oplader til batteriet, så din e-cigaret kan oplades, så snart den løber tør for strøm. En opladning tager typisk 2-5 timer alt afhængig af batteriets størrelse.

Har du brug for hjælp?

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nyheder og udsalg med de forskellige e-cigaret startpakker, væsker og meget andet så hold øje med hjemmesiden. Her vil vi især fremgæve den skønne KICK MAX, der både kan bruges af erfarne og nybegyndere i dampverdenen. Find en lille smart e cigaret fra KICK MAX her. 

KICK MAX fra Subohm er meget hurtigt blevet et meget populært pod-system i Danmark, da det både er meget brugervenlige e-cigaretter med masser af smarte funktioner og tilmed har et superlækkert design. Med andre ord en perfekt kombination af elegance og brugervenlighed. 

​​​​E-cigaret Kick er en helt ny banebrydende type e-cigaret uden knapper som man skal holde nede for at dampe. Ligesom med en almindelig cigaret kommer røgen fra e cigaret kick max så snart man sutter på mundstykket, men naturligvis uden de skadelige stoffer, hvilket gør denne e cigarette kick utrolig brugervenlig, da man ikke skal ikke skal gøre sig store tanker om et kompliceret teknisk system. Man kan bare koncentrere sig om at nyde den gode damps smag. 

Selve den lille e-cigaret består af et indbygget batteri på der løbende skal oplades for at kunne bruges. Tanken (også kaldet pod) har en indbygget keramisk coil, hvilket betyder, at tanken skal udskiftes så snart det smager brændt grundet en brændt coil. Skiftet gennemføres ved at trække tanken op fra batteriet, der er sammenkoblet via en magnet.
Påfyldning af e-juice er også meget enkelt – man skal blot fjerne det lille sorte mundstykke, og så kan væsken ellers hældes på de to yderste huller. Når tanken er helt ny, skal du vente 10-15 min. med at dampe. Derved kan tanken ’suge’ e-væsken til sig og du vil få en god dampoplevelse der ikke smager brændt, men derimod friskt og lækkert. Kick e-cigaret anmeldelse er altid positiv.

KICK MAX og pods dertil er udviklet til at være fuldt ud kompatible med både almindelig nikotin, saltnikotin og CBD, hvilket giver rig mulighed for at dampe lige præcis dét, man lyster i denne model – det er bare at vælge den eller de smagsoplevelser man synes bedst om og fylde på tanken. Det kan også tage en højere VG procent end de 50% vi ellers normalt anbefaler – dette vil dog nedsætte levetiden på poden en smule, men vil gøre de enkelte dampoplevelser mere intense. Og skulle du være usikker på fremgangsmåden, er der altid en kick e cigaret brugsanvisning.

Nem og lækker opbygning

Denne lille e cigaret er bygget op omkring et pod system, hvor man skifter hele poden i stedet for at skulle bøvle med at skifte coil flere gange om måneden. Disse pods har en 1,6 ohm coil, hvilket giver en dampmængde svarende til en almindelig cigaret og er opbygget som en keramisk coil og med en renere smag, da dette materiale har en væsentlig stærkere sugeevne end det sædvanlige materiale vat. Normalt kan man tage poden i brug efter blot 1 minut med en skøn smag uden brændt smag. Her på den nye modeller er der kommet et meget bedre system, som bruger et magnet til at holde poden fast, hvilket gør, at det hele fungerer markant nemmere.

Med et indbygget batteri på 400 mAh er det mere end 40% større end den gamle KICK MTL, hvilket selvfølgelig betyder, at den holder væsentlig længere tid på en opladning og at der kan udvikles betydeligt mere damp. Selvom batteriet er væsentligt større, kan den stadig lade op på ca. 20-30 minutter. Man sætter bare kablet i, og så lades den hurtigt og enkelt. Anmeldelser og brugere tager ikke fejl – Kick Max er den bedste lille e cigaret.

På KICK MAX er batteriindikatoren blevet flyttet ud på siden, så man kan se den under dampning og ikke behøver at tage den ud for at installere eller ændre noget. Når der er strøm på og den er i brug, lyder indikatoren, og lyset skifter til rødt så snart det er tid til at lade den op.
Under opladningen af KICK MAX lyser den rødt, hvorefter den stopper med at lyse, når den er fuldt opladet. Med andre ord får du en lille handy maskine, hvor du ikke skal bruge meget tid på at oplade eller meget opsyn. Kick e cigaret opladning sker med et lille batteri e cigaret.

KICK MAX er lavet til alle, uanset om du er nybegynder eller garvet damper. Denne e-cigaret er nemlig så nem at bruge, at alle kan finde ud af det, men er også god nok til, at garvede dampere vil sætte pris på den! Den kicker max på alle fronter. 

Den bedste startpakke – Easy to Smoke

En e-cigaret startpakke er en pakkeløsning, der indeholder tank, brænder, batteri og oplader. Startpakken giver dig alt hvad, du skal bruge, og gør det let for dig, der vil stoppe med at ryge og gå i gang med at dampe. Ud over startpakken skal du blot finde en eller flere smagsoplevelser der falder i din smag – vi har alt fra frisk frugt til sød slik, tobak og meget andet. 

E-cigaretter findes i flere farver, former og størrelser. De mindre modeller er praktiske og nemme at have med sig og passer lige ned i lommen, mens de større modeller giver mere damp, mere smag og holder strøm i længere tid end de mindre e-cigaret-modeller. Men uanset hvilken model du vælger, får du en super maskine med masser af muligheder. 

Alt efter hvilken startpakke du vælger, kan du bestemme farve og tilvælge det ønskede tilbehør. På den måde kan du skræddersy e-cigaret startpakken, så den passer til dig. Brug et par minutter til at kigge udvalget igennem og find så den rette model til dine behov.

Som ny damper anbefaler vi vores Joyetech eGo AiO eller KICKmodeller. De er lavet til at minde om en almindelig tobakscigaret. Derudover er de begge brugervenlige, og giver dig en enkel og nem start på dampningen.

Hvilken e-startpakke skal jeg vælge?

E-cigaret startpakkerne indeholder som udgangspunkt en tank, brænder, batteri og oplader, men der er som skrevet forskelle i de enkelte pakker.

Først og fremmest skal du tage stilling til, hvor meget damp du ønsker. Der er nemlig stor forskel på, hvor meget e-cigaretter damper. Mængden af damp afhænger af forskellige ting. Jo større batteriet er, jo mere damp kan der produceres. Batteriets styrke er vigtigt i den forbindelse, da et batteri med større power kan producere mere damp. Vi anbefaler dog for nybegyndere at starte med en mindre, da den typisk er nemmere at styre. 

mAh angiver, hvor meget strøm batteriet maksimalt kan indeholde. Det vil altså sige, at jo flere mAh batteriet indeholder, jo længere kan du dampe, inden det igen skal oplades. Jo flere Watt batteriet har, jo hurtigere opbruges batteriet. Er du ude efter meget damp, skal du dog gå efter et batteri, der kan afgive mange Watt. 

Både mAh og Watt spiller altså en rolle i forhold til, hvor meget damp e-cigaretten kan producere. En e-cigaret startpakke med 650 mAh vil typisk have en ohm modstand på 1,5-2,0 ohm, men hvis du er ude efter meget damp, skal du typisk sigte efter en ohm modstand på under 1,0.

Ovenstående er retningslinjer, men oftest finder man det rigtige ved at prøve sig frem, og i takt med at man bliver mere erfaren, jo bedre rustet er man til at finde det rigtige, både af e-cigaretter, smagsoplevelser og blande disse, så man får de oplevelser der passer perfekt til ens præferencer. Hvor e-cigaretten er instrumentet til den gode dampoplevelse, er den/de udvalgte e-juices selve oplevelsen. Og her kan vi ikke sige, hvad du skal vælge. Det skal din egen smag fortælle dig, og her er plads og råd til at eksperimentere.  

E-væske – gør dampoplevelsen til noget særligt

E-væsken tilkøbes ved siden af din e-cigaret startpakke og kommer i alverdens smagsoplevelser. Vi har allerede udvalgt creme de la creme på markedet, der først og fremmest alle lever op til alle sikkerhedsmæssige standarder og tilmed lader dampen stige til nye højder. 

Ud over smagsoplevelser skal du også gøre dig overvejelser om nikotinstyrken, der svarer til dit daglige indtag af cigaretter. Nikotinstyrker varierer fra 0-18 mg. Det er også muligt at blande styrkerne, så du finder den helt rigtige styrke, når du gradvist ønsker at nedtrappe nikotinindholdet. På denne måde slipper du for de mere end 4000 skadelige stoffer i cigaretter, men bibeholder den dejlige følelse af damp og sparer tilmed penge. 

Målet med e-cigaretterne er at lande på nikotinstyrken 0, altså at blive nikotinfri. Du kan finde mere information om e-væsker, og en guide til hvilken nikotinstyrke du skal tilvælge i din e-cigaret startpakke lige her.

Se klart gennem damp – vi hjælper dig

Har du spørgsmål vedrørende vores e-cigaret startpakker, så skal du være velkommen til at kontakte os på 60775062 eller på mail kontrakt@easytosmoke.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig med alle spørgsmål, så du kan få præcist det rigtige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *