Sponsoreret af Bonells Smykker & Ure

Hvis du er på udkig efter et ur af høj kvalitet, kan du kigge i retning af Longines. Longines har lavet ure siden 1832 og deres ure er kendt for deres elegance og præcision. De laver ure til både mænd og kvinder, så du kan finde det perfekte ur, der passer til din stil. Bonells i Fields er autoriseret forhandler af Longines ure. De fører et bredt udvalg af Longines-ure, herunder modeller fra kollektionerne Conquest, Spirit og La Grande Classique.

Kvalitet og elegance siden 1832

Longines ure fremstilles med den største præcision og sans for detaljerne. Hvert enkelt ur er fremstillet med omhu, så er du sikker på, at hvert enkelt ur opfylder de højeste standarder for kvalitet. Fra det første design til det endelige produkt, så er Longines ure fremstillet med passion og ekspertise.

Longines ure har været et symbol på elegance og raffinement siden 1832. I dag tilbyder det schweiziske urmærke en bred vifte af kollektioner med hver sin unikke stil. Alt fra Longines ure dame til herre.

Longines ure til enhver anledning 

Fra den enkle og underspillede elegance i Longines Precision-kollektionen til de sporty og moderne designs i Longines HydroConquest-serien, så er der et Longines ur til enhver smag. Og med en lang historie af håndværk og innovation kan du være sikker på, at hvert enkelt ur er af højeste kvalitet.

Longines ure er den perfekte gave til en særlig lejlighed. Hvis du er på udkig efter en gave til din ægtefælle, din kæreste eller din bedste ven har Longines et ur, der passer til deres stil. Du kan jo også købe et Longines ur som en gave til dig selv! Så uanset om du er på udkig efter et hverdagsur eller noget at have på til særlige lejligheder, har Longines et ur til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *