Når det kommer til din bil så hersker der ingen tvivl om hvilken virkning alufælge har på den. 

Din bil kan enten være et transportmiddel, eller det kan være hele din stolthed. Er det det sidst nævnte, ja så er ordet alufælge dig nok ikke fremmed. Det er den nok mest normale måde at style din bil på. Desuden er det den mest fremtrædende. Det kan gøre en bil der er lidt kedelig direkte fed. 

Alufælge findes i mange størrelser og farver efterhånden. Ikke mindst er den sorte udgave blevet ret populær. Farven sort har en ret god virkning på mange, det ser man jo ikke mindst når man snakker om hendes sorte blonde lingeri. Sort gør tit bilen lidt mere “gangster”, hvilket er netop det nogen ønsker. Den skal se lidt mere ond ud, lidt mere sporty. 

Fælge skal være store

Ikke udseendet alene er nok, det kommer bestemt også an på størrelsen. Og ja ja, det sagde hun også i går. Faktum er dog, at uanset hvad design en fælge har, så er den bare ikke lige så fed i 16″ som den er i 19″. Den skal selvfølgelig kunne sidde på bilen og ikke gå imod, men de skal være så store som muligt. Små fælge er lidt som at sætte stål på. Jaaaa, de er der, men de gør ikke virkelig det store. 

Farven skal passe til bilen

Får du en fælge med rigtige farvekombination, så ser det bare federe ud. Det mest populære for tiden er blandingen af poleret og sort overflade. Ikke mindst da mange af bil fabrikanterne bruger den slags fælge. Du kan dog også vælge at smide lidt farve med i blandingen. En hvid bil med sorte fælge der har nogle små røde detaljer både på bilen og dens fælge ser ret cool ud. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *