Annoncørbetalt indhold

Nu hvor der er ved at være styr på pandemien, så er der igen mulighed for at tage ud i verden. Hvis du ikke ønsker en lang flyvetur, så er der en masse fantastiske ting, som man kan se i Europa. Her kan du læse om nogle af de dejlige destinationer, som venter.

Besøg Spanien

Hvis du altid har drømt om varmt vejr, tapas og flotte landskaber, så besøg “ferie Spanien“. Der er en masse at opleve – lige fra byerne Barcelona og Madrid til smukke landsbyer på andet, hvor du kan nyde traditionelle spanske retter.

Det spanske køkken er også populært i Danmark, men man oplever det først rigtigt, når man kommer til Spanien.

Tag på vandretur i alperne

Alperne går gennem flere lande, så der er bare med at vælge. Men en ting er sikkert: man kan komme på fantastiske vandreture i alperne. Her kan man enten gå fra sted til sted hver dag og slå sit telt op om aftenen, eller man kan vandre uden fuld oppakning, og sove ét sted, hvor man så går på ture fra hver dag. Denne model er især god, hvis man har børn med, så de ikke skal slæbe for meget oppakning rundt.

Oplev Europas storbyer

Europa har en masse fantastiske storbyer. Er du til det kreative og alternative, så er Berlin byen for dig. Elsker du historie og gamle ruiner, så tag en tur til Rom. Er du mere til mode og den slags, så er Paris eller Madrid store mode-byer.

Vil du gerne et sted hen, hvor de fleste kan forstå dig, så vil de fleste danskere, selv med deres skoleengelsk nyde en by som London, hvor man finder lidt af det hele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *