Julen kan være hård

Ja, du hørte rigtigt. Julen kan være hård. Har du nogensinde undret dig over hvorfor mor og far altid var super stressede lige op til og efter juleaften? Det er fordi der er simpelthen så mange ting at holde styr på og mange udgifter der skal indtjenes igen. Det er ingen nem sag. Det er ikke nemt at købe mad, sørge for drikkevarer, sørge for at gæsterne har det godt, sørge for at gaverne er købt og pakket ind. Det er en stor mundfuld især hvis man oven i købet har børn der skal passes, i tøjet og lægges i seng. Derfor et råd herfra: planlægning kan være surt men det er din redningsmand. Planlægninge kan gøre at du kan sprede dine udgifter meget ud over de kommende måneder op til jul, så pengepungen ikke føles så presset igen.

Sørg for at planlægge i god tid

Planlægning er forskelligt fra person til person. Nogen mennesker har behov for at have det på papir med rette og vandrette linjer, med datoer og budgetter. Andre skal blot have papir og blyant i hånden og jotter nogle linjer ned på et stykke papir. Den klassiske to-do liste. Dette er også fint, selvfølgelig ikke ligeså præcist som alternativet. En ting der hjælp os super meget er nogle af de mange planlægningsapps der findes i appstore. De hjælper dig med at holde styr på din hverdag og især hvis du skal holde begivenheder for dig selv eller andre. Vi har selv benyttet den til eksamener, for at holde styr på hvor og hvornår vi skulle læse op.

Prøv at nyde det

Det kan sagtens gøre nemt at holde juelaften hjemme hos dig. Det kræver bare at du indfinder dig med det stress der hører til og den nødvendige planlægning. Der er rigtig mange ting du kan gøre for at hjælpe dig selv og din familie på vej. Du kan overveje at købe lækker mad udefra, bruge nogle af de drikkevareordninger som findes. Der er utallige selskaber der kan hjælpe dig med at sammensætte en lækker aftensmad for flere mennesker. Overvej det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *