Hvis du lige nu sidder med flere lån og betaler en formue hver måned, så kan det være at et samlelån er for dig. Med et samlelån samler du alle dine lån hos en bank og gør derfor den månedlige udbetaling mindre.

 

Er jeg kvalificeret til et samlelån?

 

For at være kvalificeret til et samlelån kræver det at du har mindst 2 lån du kan samle. Dog kan du også ansøge om at få et samlelån hvis du kun har et lån, men ønsker at låne lidt mere, hvilket ville betyde at du samler et lån du allerede har, med det nye du ønsker.

 

Hvis ikke du er sikker om du er kvalificeret til et samlelån, kan du altid prøve at lave en ansøgning hos en sammenligningstjeneste da det er gratis at få sammenlignet flere tilbud. Hvis du får nogle tilbud vil du ofte være kvalificeret til et samlelån.

 

Sparer jeg penge med at samle mine lån?

 

Når du tager et samlelån, samler du som regel flere mindre lån til et stort lån. Det vil sige at den samlede rente ofte bliver lavere. Yderligere kan du gøre mange kortsigtede lån med en høj udbetaling hver måned, til et stort langsigtet lån med en lavere udbetaling. Så du sparer altså både penge ved at få en lavere rente, men også på den månedlige udbetaling.

 

Ud over at spare penge så får du også samlet dine betalinger, så det er meget mere overskueligt da du kun skal til betale til en låneudbyder frem for flere forskellige.

Hvordan finder jeg det bedste samlelån?

Hvis du vil finde det bedste og billigste samlelån, er der flere måder du kan finde det på. Hvis du vil gøre det nemmest for dig selv kan du bruge en sammenligningstjeneste. En sammenligningstjeneste sammenligner og finder det bedste og billigste lån til dig til dig ved at give dig flere lånemuligheder som bliver sat op mod hinanden.

 

Hvordan får jeg et samlelån?

Hvis du ønsker at få et samlelån kræver det at du laver en ansøgning på en side der tilbyder samlelån, det kan både være på en lånudbyders side, men også en sammenligningsside der kan sammenligne flere samlelånstilbud for dig. Ansøgningen skal indeholde oplysninger på de lån du ønsker at samle, samt lidt oplysninger omkring din økonomiske situation.

 

Så hvis du skal tjekke om du kan få et samlelån kan du lave en gratis uforpligtende ansøgning der kun tager 5 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *