Kender du det med at have holdt den fedeste fest, eller har været gæst til en fest du bare ikke kan give slip på? Det gør vi nok alle, og det er noget af det fedeste og sjoveste. Man kan jo ofte tale om den ene fest med sine venner eller familie i flere år efter det foregik. Og der findes ikke et kompliment som kan sammenligne sig med at vide, at ens fest var sådan en af slagsen. Ofte kræver det dog en del arbejde og forberedelse, når man skal holde en vellykket fest. Vi kigger i denne artikel på nogle tips, der måske direkte kan bruges, ellers kan det give noget god inspiration, til dig der skal holde en fest.

 

Pynt

En god og vellykket fest, kan skæres ned i mange forskellige punkter. Dog kan noget som pynt, sagtens gøre en stor forskel. Når gæsterne træder ind, skal det jo give en direkte stemning af hvad aftenen eller dagen skal byde på. Man kan med fordel pynte op fra toppen og ned til bunden. Husk dog på at være forsigtige, når man pynter på stuk oppe i loftet. Går noget i stykker, kan man kontakte en stukkatør, som kommer og fikser det, efter festen selvfølgelig. 

 

Tema

Når gæsterne træder ind i de pyntede lokaler, skal der ikke ligge nogen tvivl om hvad temaet er. Det er super sjovt at finde et tema festen skal omhandle. Find noget du og dine gæster vil finde sjovt, og gå efter det. 

 

Mad

Det kan være en super god ide at finde noget mad der passer til temaet. Så kommer dine gæster helt klart i humøret du ønsker dem at være i. Der findes et hav af muligheder, og alt er i princippet relevant. Husk på at det skal være sjovt og nemt, derfor kan man med god samvittighed få leveret maden udefra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *