At arbejde hjemmefra som blev normalt under Corona tiderne hænger stadig ved på mange arbejdspladser. På trods af at Corona tiden er forbi, så tilbyder mange arbejdspladser fleksible tider med mulighed for at arbejde hjemmefra. 

 

Mange ansatte får skader

At arbejde hjemmefra kan lyde lokkende for mange. De undgår at sidde fast i myldrertiden og kan sidde behageligt på sofaen og også have tid til at tage telefonen hvis en ven ringer. Der er dog også en bagside man skal være opmærksom på. Mange ansatte kommer nemlig tilbage på arbejdet med skader på ryggen eller nakken som nogle af de mest hyppige. Det kan lyde dejligt at sidde på sengen og arbejde, men det stresser kroppen en del. 

 

Indret din hjemmearbejdsplads

Før du er klar til at arbejde hjemmefra skal du indrette en hjemmearbejdsplads. Her kan du med fordel se hvilke hæve sænke bord og kontorstole som din arbejdsplads bruger. Har i forskellige kontorstole, så undersøg hvilken som du sidder bedst i. På min arbejdsplads har vi en Anteo Alu i læder som man finder her https://prostole.dk/chef-kontorstole/, jeg kan godt lide at sidde på den. Den har et dejligt sæde som man åbenbart også har en knap til. Har ikke helt forstået hvad det går ud på, men det er noget ergonomisk. Udover det kan vipper man godt på den. 

 

Det er også vigtigt med en skærm og mus. Sidder man hele dagen og ser på en lille bærbar skærm kan man godt få hold i nakken. Det samme gælder hvis man ikke bruger en mus, så kan man få ondt i håndledet og fingrerne. 

 

Se på dit budget

Det er mange ting man skal købe ind, så man skal huske at se hvor meget ens arbejdsplads giver. Det kan let løbe op i mange penge når man skal købe en kontorstol, hæve og sænkebord, skærm og mus. Alt dette kan godt komme over 20.000 kr, alene kontorstolen koster 11.875 kr. Heldigvis giver min arbejdsplads mig en del penge, men hvis de ikke gjorde vil jeg nok overveje Anteo Alu i stof, som er en anelse billigere.  

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *