Kan ure være et godt investeringsobjekt? Ja, den er faktisk god nok. Hvis du leder efter et markedet, hvor du kan vokse en passiv investering, så er luksusure vejen frem.

Investering i ure er et lukrativt og solidt markedet, som står stærkere end for eksempel aktiemarkedet. Dog er det ikke alle ure, som er en god investering. Det kræver et grundigt forarbejde før, at du kan gøre en klog investering.

Er du interesseret i investering i ure og, hvordan du skaber en god passiv investering for dig selv, så læs med her. 

De bedste investeringsure

Det er ikke alle ure, som du hverken kan eller bør investere din formue i. Investering i ure handler om at udvælge kvalitetsmærker, der stiger i værdi, og som er nemme at sælge igen. 

Udmærker som Rolex, Cartier, Omega og IWC er for eksempel populære investeringsobjekter. Disse urmærker holder sin værdi og er utrolig attraktive på markedet. Dog ligger modellerne også i den dyre ende af skalaen. Investering i ure koster mange penge, og du kan godt regne med at skulle ligge op omkring 40.000 kr til side, hvis du gerne vil have en succesfuld investering. 

Skal jeg købe mit ur brugt eller nyt? 

Du kan sagtens investere penge i et brugt vintage ur, men der er nogle åbenlyse ulemper ved at købe brugt. Først og fremmest så er gamle ure ofte ikke i lige så god stand, de kan have skrammer og skader, hvilket gør de taber deres værdi.

Hvis du vælger at købe et brugt ur, så skal du være sikker på at det er i god stand og, at der ikke er pillet for meget ved urets originale værk.

Når uret skal sælges igen

Investering i ure tager tid. Din passive investering skal have lov til at stå i fred og vokse sig stor over en god håndfuld år, før det giver mening at sælge. Det nytter altså ikke noget, at du køber dit luksusur for blot at sælge det igen samme år. 

Lad din investering vokse i omkring 3-5 år, og gerne mere, før du sælger dit ur igen. Husk at luksusure stiger i værdi, så tålmodighed kan tjene dig godt. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *